Pieczywo

Ciabatta orkiszowa BIO

Skład:

mąka orkiszowa Typ 630 BIO, podmłoda orkiszowa BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, olej rzepakowy BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Masa netto: 300 g

Może zawierać orzechy i sezam. Zawiera gluten.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Ziarmóż BIO

    Ziarmóż BIO

    Chleb z krzycy na zakwasie (IG: 34)

    Skład: zakwas z krzycy Bio, mąka z krzycy Bio, ziarna słonecznika Bio, siemię lniane Bio, pestki dyni Bio, nasiona Chia Bio, błonnik witalny Bio, płatki owsiane Bio, mąka z topinamburu Bio, sól kłodawska kamienna, kozieradka mielona Bio, woda.

  • Chałka orkiszowa BIO

    Chałka orkiszowa BIO

    100% z mąki orkiszowej

    Skład: mąka orkiszowa Typ 650 BIO, masło BIO, jajka BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Żytomir BIO

    Żytomir BIO

    Chleb żytni razowy

    Skład: mąka żytnia razowa BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Informacje

Chlebio - Paweł Włodarski

NIP: 5761224483