Pieczywo

Ciabatta orkiszowa BIO

Skład:

mąka orkiszowa Typ 630 BIO, podmłoda orkiszowa BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, olej rzepakowy BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Masa netto: 300 g

Może zawierać orzechy i sezam. Zawiera gluten.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Płaskur BIO

    Płaskur BIO

    Chleb z płaskurki z siemieniem lnianym

    Skład: mąka z płaskurki pełnoziarnista BIO, mąka orkiszowa Typ 630 BIO, siemię lniane, płatki owsiane, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Żytomir BIO z ziarnami

    Żytomir BIO z ziarnami

    Chleb żytni razowy z ziarnami

    Skład: mąka żytnia razowa BIO, siemię lniane BIO, ziarna słonecznika BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Big Mak BIO

    Big Mak BIO

    Skład: podmłoda orkiszowa BIO, mąka orkiszowa Typ 630 BIO, jajka BIO, masło BIO, olej rzepakowy BIO, drożdże BIO, sól kłodawska kamienna, cukier trzcinowy BIO, woda, mak.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Chlebio - Paweł Włodarski

fas fa-book-open

NIP: 5761224483