Pieczywo

Prażak BIO

Chleb orkiszowy na zakwasie żytnim z prażonymi pestkami

Skład:

mąka żytnia razowa BIO, zakwas żytni, mąka orkiszowa Graham BIO, prażone pestki dyni i słonecznika BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Masa netto: 750 g lub 450 g

Może zawierać orzechy i sezam. Zawiera gluten.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Samopszak BIO

    Samopszak BIO

    Chleb z samopszy

    Skład: zakwas z samopszy BIO, mąka z samopszy pełnoziarnista BIO, mąka orkiszowa Typ 630 BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Płaskur BIO

    Płaskur BIO

    Chleb z płaskurki z siemieniem lnianym

    Skład: mąka z płaskurki pełnoziarnista BIO, mąka orkiszowa Typ 630 BIO, siemię lniane, płatki owsiane, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Białomir BIO

    Białomir BIO

    Chleb orkiszowy biały

    Skład: mąka orkiszowa Typ 630 BIO, zakwas żytni BIO, drożdże BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Informacje

Chlebio - Paweł Włodarski

NIP: 5761224483