Pieczywo

Żytomir BIO

Chleb żytni razowy

Skład:

mąka żytnia razowa BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Masa netto: 750 g lub 450 g

Może zawierać orzechy i sezam. Zawiera gluten.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Jagrycz BIO

    Jagrycz BIO

    Chleb ze składników bezglutenowych, gryczano-jaglany na zakwasie

    Skład: mąka gryczana BIO, mąka jaglana BIO, zakwas piekarski Bionat BIO, siemię lniane BIO, woda, sól kłodawska kamienna.

  • Orzesznik BIO

    Orzesznik BIO

    Chleb orzechowo-sezamowy

    Skład: mąka żytnia razowa BIO, mąka orkiszowa Graham BIO, orzechy włoskie BIO, prażony sezam BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Bułka z samopszy z nasionami Chia i błonnikiem BIO

    Bułka z samopszy z nasionami Chia i błonnikiem BIO

    Skład: podmłoda orkiszowa BIO, mąka z samopszy pełnoziarnista BIO, mąka orkiszowa Typ 630 BIO, nasiona Chia BIO, błonnik witalny BIO, drożdże BIO, sól kłodawska kamienna, cukier trzcinowy BIO, woda.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Informacje

Chlebio - Paweł Włodarski

NIP: 5761224483