Pieczywo

Orzesznik BIO

Chleb orzechowo-sezamowy

Skład:

mąka żytnia razowa BIO, mąka orkiszowa Graham BIO, orzechy włoskie BIO, prażony sezam BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Masa netto: 750 g lub 450 g

Może zawierać orzechy i sezam. Zawiera gluten.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Ciabatta orkiszowa BIO

    Ciabatta orkiszowa BIO

    Po prostu Ciabatta

    Skład: mąka orkiszowa Typ 630 BIO, podmłoda orkiszowa BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, olej rzepakowy BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Prażak BIO

    Prażak BIO

    Chleb orkiszowy na zakwasie żytnim z prażonymi pestkami

    Skład: mąka żytnia razowa BIO, zakwas żytni, mąka orkiszowa Graham BIO, prażone pestki dyni i słonecznika BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Samopszak BIO

    Samopszak BIO

    Chleb z samopszy

    Skład: zakwas z samopszy BIO, mąka z samopszy pełnoziarnista BIO, mąka orkiszowa Typ 630 BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Chlebio - Paweł Włodarski

fas fa-book-open

NIP: 5761224483