Pieczywo

Żytomir BIO z ziarnami

Chleb żytni razowy z ziarnami

Skład:

mąka żytnia razowa BIO, siemię lniane BIO, ziarna słonecznika BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Masa netto: 750 g lub 450 g

Może zawierać orzechy i sezam. Zawiera gluten.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Big Mak BIO

    Big Mak BIO

    Skład: podmłoda orkiszowa BIO, mąka orkiszowa Typ 630 BIO, jajka BIO, masło BIO, olej rzepakowy BIO, drożdże BIO, sól kłodawska kamienna, cukier trzcinowy BIO, woda, mak.

  • Płaskur BIO z nasionami Chia i błonnikiem

    Płaskur BIO z nasionami Chia i błonnikiem

    Chleb z płaskurki na zakwasie

    Skład: mąka z płaskurki pełnoziarnista BIO, mąką orkiszowa Typ 630 BIO, drożdże BIO, nasiona Chia BIO,  siemię lniane, płatki owsiane, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Tarta makowa

    Tarta makowa

    Skład: mąka orkiszowa Typ630 BIO, masło BIO, jaja kurze BIO, cukier trzcinowy BIO, mak Bio, orzechy włoskie BIO, żurawina suszona BIO, rodzynki BIO, soda, woda, sól kłodawska kamienna.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Chlebio - Paweł Włodarski

fas fa-book-open

NIP: 5761224483