Ciasta i ciastka

Tarta makowa

Skład:

mąka orkiszowa Typ 630 BIO, masło BIO, jaja kurze BIO, cukier trzcinowy BIO, mak Bio, orzechy włoskie BIO, żurawina suszona BIO, rodzynki BIO, soda, woda, sól kłodawska kamienna.

Masa netto: 850 g

Może zawierać orzechy i sezam. Zawiera gluten.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Ciabatta orkiszowa BIO

    Ciabatta orkiszowa BIO

    Po prostu Ciabatta

    Skład: mąka orkiszowa Typ 630 BIO, podmłoda orkiszowa BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, olej rzepakowy BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Bułka orkiszowa BIO

    Bułka orkiszowa BIO

    Skład: mąka orkiszowa Typ 630 BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, podmłoda orkiszowa BIO, sól kłodawska kamienna, woda, olej rzepakowy BIO.

  • Żytomir BIO z ziarnami

    Żytomir BIO z ziarnami

    Chleb żytni razowy z ziarnami

    Skład: mąka żytnia razowa BIO, siemię lniane BIO, ziarna słonecznika BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Informacje

Chlebio - Paweł Włodarski

NIP: 5761224483