Ciasta i ciastka

Tarta makowa

Skład:

mąka orkiszowa Typ 630 BIO, masło BIO, jaja kurze BIO, cukier trzcinowy BIO, mak Bio, orzechy włoskie BIO, żurawina suszona BIO, rodzynki BIO, soda, woda, sól kłodawska kamienna.

Masa netto: 850 g

Może zawierać orzechy i sezam. Zawiera gluten.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Płaskur BIO z nasionami Chia i błonnikiem

    Płaskur BIO z nasionami Chia i błonnikiem

    Chleb z płaskurki na zakwasie

    Skład: mąka z płaskurki pełnoziarnista BIO, mąką orkiszowa Typ 630 BIO, drożdże BIO, nasiona Chia BIO,  siemię lniane, płatki owsiane, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Bułka orkiszowa graham BIO

    Bułka orkiszowa graham BIO

    Skład: mąka orkiszowa Typ 630 BIO, mąka orkiszowa Graham BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, podmłoda orkiszowa BIO, sól kłodawska kamienna, woda, olej rzepakowy BIO.

  • Jagrycz BIO

    Jagrycz BIO

    Chleb ze składników bezglutenowych, gryczano-jaglany na zakwasie

    Skład: mąka gryczana BIO, mąka jaglana BIO, zakwas piekarski Bionat BIO, siemię lniane BIO, woda, sól kłodawska kamienna.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Informacje

Chlebio - Paweł Włodarski

NIP: 5761224483