Ciasta i ciastka

Tarta makowa

Skład:

mąka orkiszowa Typ 630 BIO, masło BIO, jaja kurze BIO, cukier trzcinowy BIO, mak Bio, orzechy włoskie BIO, żurawina suszona BIO, rodzynki BIO, soda, woda, sól kłodawska kamienna.

Masa netto: 850 g

Może zawierać orzechy i sezam. Zawiera gluten.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Jagrycz BIO

    Jagrycz BIO

    Chleb ze składników bezglutenowych, gryczano-jaglany na zakwasie

    Skład: mąka gryczana BIO, mąka jaglana BIO, zakwas piekarski Bionat BIO, siemię lniane BIO, woda, sól kłodawska kamienna.

  • Prażak BIO

    Prażak BIO

    Chleb orkiszowy na zakwasie żytnim z prażonymi pestkami

    Skład: mąka żytnia razowa BIO, zakwas żytni, mąka orkiszowa Graham BIO, prażone pestki dyni i słonecznika BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Orzesznik BIO

    Orzesznik BIO

    Chleb orzechowo-sezamowy

    Skład: mąka żytnia razowa BIO, mąka orkiszowa Graham BIO, orzechy włoskie BIO, prażony sezam BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Informacje

Chlebio - Paweł Włodarski

NIP: 5761224483