Pieczywo

Jagrycz BIO

Chleb ze składników bezglutenowych, gryczano-jaglany na zakwasie

Skład:

mąka gryczana BIO, mąka jaglana BIO, zakwas piekarski Bionat BIO, siemię lniane BIO, woda, sól kłodawska kamienna.

Masa netto: 400 g

Może zawierać orzechy i sezam.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Bułka orkiszowa graham BIO

    Bułka orkiszowa graham BIO

    Skład: mąka orkiszowa Typ 630 BIO, mąka orkiszowa Graham BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, podmłoda orkiszowa BIO, sól kłodawska kamienna, woda, olej rzepakowy BIO.

  • Ziarmóż BIO

    Ziarmóż BIO

    Chleb z krzycy na zakwasie (IG: 34)

    Skład: zakwas z krzycy Bio, mąka z krzycy Bio, ziarna słonecznika Bio, siemię lniane Bio, pestki dyni Bio, nasiona Chia Bio, błonnik witalny Bio, płatki owsiane Bio, mąka z topinamburu Bio, sól kłodawska kamienna, kozieradka mielona Bio, woda.

  • Ciabatta orkiszowa BIO

    Ciabatta orkiszowa BIO

    Po prostu Ciabatta

    Skład: mąka orkiszowa Typ 630 BIO, podmłoda orkiszowa BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, olej rzepakowy BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Informacje

Chlebio - Paweł Włodarski

NIP: 5761224483