Pieczywo

Jagrycz BIO

Chleb ze składników bezglutenowych, gryczano-jaglany na zakwasie

Skład:

mąka gryczana BIO, mąka jaglana BIO, zakwas piekarski Bionat BIO, siemię lniane BIO, woda, sól kłodawska kamienna.

Masa netto: 400 g

Może zawierać orzechy i sezam.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Chałka orkiszowa BIO

    Chałka orkiszowa BIO

    100% z mąki orkiszowej

    Skład: mąka orkiszowa Typ 650 BIO, masło BIO, jajka BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Szpelcuś BIO

    Szpelcuś BIO

    Chleb orkiszowy

    Skład: mąka orkiszowa Graham BIO, zakwas orkiszowy BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Prażak BIO

    Prażak BIO

    Chleb orkiszowy na zakwasie żytnim z prażonymi pestkami

    Skład: mąka żytnia razowa BIO, zakwas żytni, mąka orkiszowa Graham BIO, prażone pestki dyni i słonecznika BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Informacje

Chlebio - Paweł Włodarski

NIP: 5761224483