Pieczywo słodkie

Big Mak BIO

Skład:

podmłoda orkiszowa BIO, mąka orkiszowa Typ 630 BIO, jajka BIO, masło BIO, olej rzepakowy BIO, drożdże BIO, sól kłodawska kamienna, cukier trzcinowy BIO, woda, mak.

Masa netto: 400 g

Może zawierać orzechy i sezam. Zawiera gluten.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Ciabatta orkiszowa BIO

    Ciabatta orkiszowa BIO

    Po prostu Ciabatta

    Skład: mąka orkiszowa Typ 630 BIO, podmłoda orkiszowa BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, olej rzepakowy BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Białomir BIO

    Białomir BIO

    Chleb orkiszowy biały

    Skład: mąka orkiszowa Typ 630 BIO, zakwas żytni BIO, drożdże BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Jagrycz BIO

    Jagrycz BIO

    Chleb ze składników bezglutenowych, gryczano-jaglany na zakwasie

    Skład: mąka gryczana BIO, mąka jaglana BIO, zakwas piekarski Bionat BIO, siemię lniane BIO, woda, sól kłodawska kamienna.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Chlebio - Paweł Włodarski

fas fa-book-open

NIP: 5761224483