Pieczywo

Jagrycz BIO

Chleb ze składników bezglutenowych, gryczano-jaglany na zakwasie

Skład:

mąka gryczana BIO, mąka jaglana BIO, zakwas piekarski Bionat BIO, siemię lniane BIO, woda, sól kłodawska kamienna.

Masa netto: 400 g

Może zawierać orzechy i sezam.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Żytomir BIO z ziarnami

    Żytomir BIO z ziarnami

    Chleb żytni razowy z ziarnami

    Skład: mąka żytnia razowa BIO, siemię lniane BIO, ziarna słonecznika BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Samopszak BIO

    Samopszak BIO

    Chleb z samopszy

    Skład: zakwas z samopszy BIO, mąka z samopszy pełnoziarnista BIO, mąka orkiszowa Typ 630 BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Orzesznik BIO

    Orzesznik BIO

    Chleb orzechowo-sezamowy

    Skład: mąka żytnia razowa BIO, mąka orkiszowa Graham BIO, orzechy włoskie BIO, prażony sezam BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Informacje

Chlebio - Paweł Włodarski

NIP: 5761224483