Pieczywo

Orzesznik BIO

Chleb orzechowo-sezamowy

Skład:

mąka żytnia razowa BIO, mąka orkiszowa Graham BIO, orzechy włoskie BIO, prażony sezam BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

Masa netto: 750 g lub 450 g

Może zawierać orzechy i sezam. Zawiera gluten.

Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym nienasłonecznionym miejscu.

Rekomendowane przez:

Polska Ekologia
PL-EKO-03 Rolnictwo EU

Zobacz, co jeszcze dla Ciebie pieczemy

  • Szpelcuś BIO

    Szpelcuś BIO

    Chleb orkiszowy

    Skład: mąka orkiszowa Graham BIO, zakwas orkiszowy BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Ciabatta orkiszowa BIO

    Ciabatta orkiszowa BIO

    Po prostu Ciabatta

    Skład: mąka orkiszowa Typ 630 BIO, podmłoda orkiszowa BIO, cukier trzcinowy BIO, drożdże BIO, olej rzepakowy BIO, sól kłodawska kamienna, woda.

  • Jagrycz BIO

    Jagrycz BIO

    Chleb ze składników bezglutenowych, gryczano-jaglany na zakwasie

    Skład: mąka gryczana BIO, mąka jaglana BIO, zakwas piekarski Bionat BIO, siemię lniane BIO, woda, sól kłodawska kamienna.

Chlebio • Piekarnia Ekologiczna

Bądź dobry jak chleb

Informacje

Chlebio - Paweł Włodarski

NIP: 5761224483